februari 27, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

dressingtable

Opgeruimd en rustig je dag beginnen

Snel onder de douche voordat je naar je werk moet of je kinderen naar school moet brengen. Iedere dag die rommelige plank onder de spiegel in de badkamer maakt het er ook niet eenvoudiger op allemaal. Met de make up tafel met spiegel heb je altijd alles binnen handbereik, niet meer zoeken naar je kammen of borstels of je make up. Iedere morgen op je eigen plek op je gemak je haar en make up doen.

Make up tafel met spiegel

Modern en praktisch design

Door het moderne en praktische design past de make up tafel in ieder interieur. De witte kleur, in combinatie met het strakke ontwerp combineren uitstekend bij vintage meubelen. De make up tafel met spiegel heeft twee compacte uittrekladen waar je al je belangrijke essentiële spulletjes in op kunt bergen. Nooit stress meer omdat je moet zoeken naar je make up of je kwasten als je weg moet. Begin iedere dag op een aangename manier.

Een eigen plekje zonder gestoord te worden in de ochtend

Tafel

Het drukste moment van de dag, iedereen wordt wakker en moet in de badkamer zijn. Met de make up tafel met spiegel ontloop je deze drukte, zet de tafel in je slaapkamer en neem even een momentje rust voor jezelf. Niet haasten maar op je gemak je eigen op kunnen tutten. Met de mooie grote spiegel, die je zowel horizontaal als verticaal op kunt hangen heb je altijd een goed resultaat van je werkzaamheden.

Neutrale afwerking en een lage prijs

We kunnen de kaptafel voor een lage prijs aanbieden, mede doordat we geen grote dure winkelpanden hebben met verkopers. We hebben zeer vriendelijke mensen werken achter de schermen die altijd klaarstaan voor de klanten. Heb je vragen over de make up tafel met spiegel dan staan we achter de schermen voor je klaar om je vragen te beantwoorden. Bestel online en dezelfde dag is je kaptafel al onderweg naar je.