april 18, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

led tl armatuur compleet

Welke led tl wordt gebruikt voor de werkplaats?

Goed en voldoende licht is in werkplaatsen van groot belang. Tegenwoordig wordt er vaak gekozen voor een led tl armatuur compleet om op de werkplaats te gebruiken. Een led tl armatuur compleet kopen voor jouw werkplaats heeft diverse voordelen in vergelijking met meer traditionele soorten verlichting. Welke led tl verlichting wordt op werkplaatsen meestal gebruikt? En wat is de meerwaarde van led tl armaturen gebruiken?

Welke verlichting wordt tegenwoordig in werkplaatsen gebruikt?

De populairste vorm van verlichting voor werkplaatsen zijn led tl buizen. Een groot pluspunt van deze verlichtingssoort is de grote lichtopbrengst. Vooral om deze reden is dit type verlichting bij werkplaatsen populair. Gemiddeld gaan tl led buizen zo’n 30.000 uur mee, want aanzienlijk meer is dan traditionele tl met gloeilampen of spaarlampen erin. Fijn is verder ook dat je led tl armatuur compleet kunt kopen. De armatuur kun je vervolgens altijd blijven gebruiken. Over het vervangen van de tl led buizen hoef je je jarenlang geen zorgen te maken, vanwege de lange levensduur van deze led buizen. Naast tl buizen worden in werkplaatsen nog andere soorten verlichting gebruikt, zoals led high-bays. Led high-bays worden vooral veel toegepast in fabriekshallen, grote loodsen, maar ook in magazijnen en werkplaatsen. High-bays met led lampen verbruiken tussen de 60 en 70 procent minder stroom dan de gasontladingslampen die vroeger in gebruik waren. Je kunt dus flink besparen door voor deze verlichting te kiezen. Ten slotte zijn er nog led bouwlampen als verlichtingsmethode voor werkplaatsen. Een grote plus van deze lampen is de lichtkracht, die enorm sterk is. Maar ook kun je led bouwlampen gemakkelijk verplaatsen. Qua verlichting ben je met led bouwlampen dus erg flexibel!

led tl armatuur compleet

Vergeet deze voordelen van led tl buisverlichting op de werkplaats 

We noemden al enkele voordelen van led tl buizen gebruiken in je werkplaats. Maar deze verlichtingssoort heeft nog meer moois voor je in petto. Zo is er een flinke keuze aan kleursoorten, lichtsterkte en aan merken tl buizen. ER is voor elk wat wils te vinden. Aantrekkelijk is ten slotte ook de voordelige prijs van tl led buizen. Ze zijn goedkoper dan je denkt!