april 19, 2024

Hendrick woon blog

Blogs wonen

GU10 LED lampen

Een GU10 LED is een fitting die ook wel bekend is als bajonettenfitting. De GU10 LED vind je vooral in spots. Een groot voordeel van de GU10 LED is de enorme duurzaamheid van de lampen. LED heeft sowieso veel voordelen. Een GU10 LED heeft geen tijd nodig om op te warmen, maar geeft direct verlichting. Daarnaast verbruikt LED veel minder stroom dan andere lampen. Je kunt per lamp 10 euro per jaar besparen door over te stappen naar LED. Je vindt op deze pagina een ruim aanbod aan GU10 LED lampen.

Kleuren, sets en dimmen

GU10 LED is dus geschikt voor in je spots. Je kunt zelf kiezen hoe fel en wit, of juist warm en wit, je je verlichting wil van je GU10 LED. Er zijn zelfs dimbare GU10 lampen te vinden. Daarbij kun je de sterkte dus aanpassen, meestal via een draaiknop. Het grootste deel van het assortiment heeft zelfs de optie om het licht te dimmen. De GU10 LED lampen worden verkocht per stuk en per set. Sets zijn twee of drie GU10 lampen.

Gekleurd licht

Je kunt kiezen voor witte verlichting van tussen de 2700K tot en met 4000K. Hoe hoger het getal, hoe witter het licht. Maar er zijn ook GU10 LED lampen met smart verlichting die ook gekleurd licht geven. Waar je ook naar op zoek bent in je GU10 LED, je vindt het aanbod op deze pagina. Zolang de voorraad strekt, kun je je bestelling de volgende dag al in huis hebben. Als er langere levertijden zijn, staat dit ook duidelijk aangegeven.