september 24, 2023

Hendrick woon blog

Blogs wonen

gordijnenhuis

Goede kwaliteit houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn perfect voor in ieder interieur. Ze zijn tijdloos en passen in ieder stijl. Ze zijn handig omdat ze weinig onderhoud nodig hebben en ze zijn super makkelijk in gebruik. Je kan zelf bepalen hoeveel licht je binnen wilt laten. Bij Gordijnenhuis kan je ze voor een voordelige prijs, met de beste kwaliteit bestellen in de maat die je nodig hebt. Ze hebben 10 verschillende kleuren van de jaloezieën in hun collectie. Naast houten jaloezieën hebben ze nog veel meer verschillende raam oplossingen. Ze hebben namelijk ook rolgordijnen, vouwgordijnen en duo rolgordijnen. Deze zijn allemaal ook de beste kwaliteit voor een voordelige prijs.  

Mooie website met alles erop en eraan

De website van Gordijnenhuis zit goed in elkaar. Er staat veel informatie op over de artikelen. Wat de voordelen zijn en waarom je voor dit artikel zou moeten kiezen. Verder is er een fijn filtersysteem die ervoor zorgt dat je gemakkelijk kan vinden wat je zoekt. Ook kan je gemakkelijk de acties zien waar je nu gebruik van kan maken. Als je kiest voor een bepaald soort gordijn kan je de maten opgeven die je nodig hebt en zij maken hem voor je.

rolgordijnen

Een mooie winkel met nog meer keuze

Naast de online webshop hebben ze ook nog een winkel in Waalwijk. Deze is van Maandag tot Zaterdag open om binnen te lopen. Op Zondag en ‘S avonds kan je op afspraak komen kijken naar alle opties van Gordijnenhuis.